2007. február 21., szerda

Használati útmutató

Imaközösségünkben mindenki részt vehet, aki minden nap elmond az összes résztvevő szándékaiért valamilyen imát – olyat, amilyet szeret és annyit, amennyi nem terhes a számára.

Így imában hordozzuk egymást, s az ember a bajaiért nem csak egyedül imádkozik, hanem számíthat arra, hogy minden nap egy egész közösség imádkozik a kéréseiért.

Azt tapasztaljuk, hogy Isten mindig válaszol. Gyakran megadja, amit kérünk, s ha az nem lenne jó nekünk, akkor is megerősít és megvigasztal. Ezért ne csak kéréseinket, hanem ezeket a válaszokat is osszuk meg egymással.

A résztvevők által beküldött imaszándékokat minden hétvégén összegyűjtve teszem közzé ezen a lapon, egy-egy újabb bejegyzésben. Kérlek benneteket, hogy naponta imádkozzatok mindezekért a kérésekért – tudván, hogy a többiek is imádkoznak a tieitekért.

Ha valaki szeretné, hogy kéréséért több héten át imádkozzunk, azt kérem, hogy minden héten újra küldje be azt, amíg csak szüksége van rá.

Kéréseiteket és visszajelzéseiteket a bejegyzés alján látható „Megjegyzés” linkre (majd az utána következő lapon a „Megjegyzés küldése” linkre) kattintva írjátok be és küldjétek el minden héten szombat reggelig. Ezekből én a hétvégén összeállítom a következő heti kérések listáját, s ezt minden héten a főszövegben találjátok meg.

A „Megjegyzés”-oldalon

1. az üzenet-mezőbe írjátok be a kérést (ha több kérésetek van, akkor többet) vagy visszajelzést.
2. Ezután az alatta, egymás fölött lévő négy gomb közül a harmadikat („Név/URL-cím”) vagy a negyediket („Névtelen”) válasszátok ki. Ha a harmadikat választottátok, azaz névvel akartok küldeni (amely persze nem fog megjelenni a kérések között), akkor az alatta felnyíló kis ablakba írjátok be a neveteket. (Az URL-cím rovata üresen maradhat.)
3. Ezután küldjétek el az üzenetet a „Megjegyzés küldése” feliratú narancssárga gombbal.

Az üzenetek nem fognak azonnal megjelenni a főoldalon, nekem először el kell olvasnom és szétválogatnom őket. Az imakéréseket főszöveggé kapcsolom össze, azokat a hétvégén együttesen teszem közzé. A visszajelzéseket és egyéb megjegyzéseket eredeti formájukban szintén a hétvégén teszem fel a lapra.

Nincsenek megjegyzések: